Σελίδες


Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας για τον ερχομό του νέου έτους του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας για τον ερχομό του νέου έτους, που  πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, παραβρέθηκε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ευβοίας κ. Ηλίας Θαλάσσης.

Η  προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση ήταν πρωτοφανής. Την τίμησαν Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι, Σύμβουλοι της Αυτοδιοίκησης άνθρωποι του επιχειρείν, επαγγελματίες, μέλη και φίλοι του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. Μεταξύ αυτών, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Βουλευτής και πρώην υπουργός κ. Γιάννης Οικονόμου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, οι Βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς και Γιάννης Σαρακιώτης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Σανίδας, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Χρήστος Γεωργίου, Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Γαλάνης.





Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας βράβευσε τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, καθώς και 21 επιχειρηματίες για την προσφορά τους στον τόπο.